OAȘA

Oașa este experiență, este trăire, viață, relație interpersonală. Mănăstirea Oașa se cere înțeleasă mai degrabă cu sufletul decât cu rațiunea, mai degrabă cu trăirea decât cu gândirea. Cei care trec pe la Mănăstirea Oașa povestesc despre o experiență de viață …

ARTICOLE

MERGI ÎNAINTE!

Reading Time: 9 minutes Femeile mironosițe s-au întâlnit cu Domnul Hristos Cel înviat printr-un demers care,aparent era perdant.

RĂSTIGNIREA OMULUI

Reading Time: 7 minutes Doar înțelegând moartea Domnului putem înțelege viața.

PILDA FIULUI RISIPITOR

Reading Time: 10 minutes Această pildă ar putea fi numită în multe feluri, pentru că nu este vorba numai de fiul risipitor. Este vorba și de tatăl primitor sau pilda tatălui neînțeles, ar putea fi numită pilda fraților învrăjbiți sau a fiului smintit.

Reading Time: 5 minutes Pentru noi ceea ce este important să înțelegem este valoarea vieții ascunse! Vai de omul care pe dinafară se arată cuvios, pe dinafară se arată drept și în ascuns săvârșește și lucrează păcatul.

CREDINȚĂ ȘI VINDECARE

Reading Time: 8 minutes Credința nu este un proces care te vindecă, ca o putere în sine. Dumnezeu este cel care vindecă!

Reading Time: 3 minutes Noi funcționam mai mult după o logică a rezultatelor, şi funcționăm, de obicei, după logica asta, dar lupta e mult mai puternică.

Reading Time: 12 minutes

SĂ FIE TĂCERE

Reading Time: 8 minutes

ESTE VREMEA MÂNTUIRII

Reading Time: 8 minutes

POMELNICE

Puteți trimite pomelnicele dumneavoastră prin poștă la adresa:

Mănăstirea Oașa, str. Principală, nr.52, comuna Șugag, Sat Tău-Bistra, Județul Alba, cod poștal: 517782 sau online la adresa de email: contact.manastireaoasa@gmail.com pentru donații se poate folosi contul mănăstirii:

RO17RNCB0003037782870001

CUM AJUNGI LA OAȘA

Mănăstirea este situată în județul Alba la 70 de km față de Sebeș și la 57 km față de Petroșani. Cel mai apropiat sat, Tău Bistra, aparținând de comuna Șugag, se află la o distanță de peste 40 km.
Accesul rutier la mănăstire se face pe drumul național DN67C Transalpina, de la barajul Oașa se merge 4km pe un drum forestier plin de gropi până la mănăstire, acest drum este practicabil pe tot parcursul anului.
 
Se mai poate ajunge la Oașa și pe drumul național 7A de la Brezoi – Obârșia Lotrului, apoi pe DN67C până la Oașa, drum accesibil în principal vara. Iarna, circulația pe acest drum este restricționată sau chiar interzisă în funcție de condițiile meteorologice.
 
Nu există mijloace de transport în comun până la mănăstire, doar autobuz de la Sebeș până la Șugag.